FAQ

Veel gestelde vragen.

Betaling

Kan ik Smallbee gratis uitproberen?

Ja. De eerste maand is gratis. Kies je ervoor om door te gaan, dan pas ga je betalen voor het pakket.

Wat zijn de kosten en hoe betaal ik?

Smallbee kost €10,- ex BTW per gebruiker / per maand. De betaling gaat via een automatische incasso. Als je na je gratis proefmaand besluit Smallbee te gebruiken, dan geef je in het account je betaling-gegevens door zodat er een automatische incasso kan plaatsvinden.

Wat gebeurt er als ik opzeg?

Als je het account opzegt dan blijft het actief gedurende de periode die je al betaalt hebt. Daarna wordt het account gedeactiveerd en na 6 maanden wordt het account inclusief alle gegevens definitief verwijderd.

Veiligheid en Privacy

Waar worden mijn gegevens opgeslagen?

Smallbee wordt gehost bij Transip. Een Nederlandse Hostingpartij met haar servers gevestigd in Nederland.

Hoe kan ik mijn gegevens veilig inzien?

Smallbee maakt gebruik van een SSL-certificaat die ervoor zorgt dat al jouw data versleuteld over het internet wordt verstuurd.

Wordt mijn privacy gerespecteerd?

Ja. Alle gegevens die je in Sponsit opslaat zullen ten alle tijden jouw eigendom blijven. Alle informatie over de verwerking van deze gegevens staat in onze Verwerkersovereenkomst, welke je kunt vinden in jouw Smallbee-account onder Instellingen. De gegevens die je opvoert bij jouw registratie verwerken wij alleen om contact met je te kunnen hebben (bijv. voor automatische meldingen vanuit het systeem of het versturen van de factuur). In ons Privacy Statement kun je meer informatie vinden over de waarborging van jouw privacy binnen Smallbee.

Worden er Back-ups gemaakt?

Ja. Elke dag wordt er een back-up gemaakt naar een andere server op een andere locatie in Nederland. Als klant van Smallbee kun je ook zelf jouw data veiligstellen door vanuit Smallbee een export te maken. Je bent vervolgens uiteraard zelf verantwoordelijk voor het veilig opslaan van het geëxporteerde bestand.

Biedt Smallbee een Verwerkersovereenkomst?

Ja. Smallbee wordt als Verwerker aangeduid binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wanneer je een account bij Smallbee aanmaakt dan sluit je direct ook een Verwerkersovereenkomst met ons af. Je kunt deze Verwerkersovereenkomst downloaden op de Instellingen pagina van jouw Smallbee-account.

Functionaliteiten

Sales & CRM zonder toeters en bellen, wat houdt dat in?

Ons streven is om met Smallbee een eenvoudig en gebruiksvriendelijk softwarepakket te bieden. Een systeem dat intuïtief werkt en alle belangrijke functionaliteiten biedt. Wij geloven namelijk in less = more, ofwel een Sales & CRM-systeem zonder toeters en bellen.

Kan ik ook een Excel lijst met contacten importeren?

Ja. Het is eenvoudig om je bestaande bedrijvenlijst uit Excel te importeren in Smallbee. Hiervoor dien je wel eerst even het Excel-bestand op te slaan als CSV bestand.

Wat is het verschil tussen soort dossier en fase van de deal?

In Smallbee kun je bij elk contact aangeven wat voor een soort relatie het betreft. Smallbee heeft standaard de soorten Klant, Potentiële klant en Afgewezen ingesteld, maar je kunt zelf soorten toevoegen. Bij elke deal kun je bijhouden in welke fase de deal zit waardoor je precies kunt zien wat je in de pijplijn hebt zitten.

Hoe levert Smallbee support?

Ons streven is dat Smallbee dusdanig gemakkelijk werkt dat alles voor zich spreekt. Maar als je vragen hebt kun je ons tijdens kantooruren bellen en uiteraard kun je ons altijd mailen op [email protected]

Wil je ons persoonlijk spreken ? Bel dan 030 2764734