Blog

Smallbee zonder toeters en bellen gelanceerd!

Door Arnout op 2 maart 2020

Vandaag hebben wij Smallbee gelanceerd. Met Smallbee willen wij een oersimpel Sales & CRM pakket bieden waarmee je gestructureerd leads en klanten kunt bijhouden. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop en kiezen wij er voor om zoveel mogelijk toeters en bellen weg te laten.

Wij zijn van mening dat een softwaresystemen begrijpelijk moet zijn, want je haakt snel af als een systeem je meer werk kost dan dat het uit handen neemt. Hieronder hebben we enkele features van Smallbee op een rij gezet:

Je eigen pijplijnfases kiezen

Met het inrichten van de pijplijnfases kun je leads en klanten door jouw persoonlijke pijplijn schuiven en altijd zien wat er aan nieuwe omzet te verwachten is.

Reminders instellen

Om ervoor te zorgen dat je belangrijke acties en opvolgingen niet vergeet, kun je in Smallbee reminders aanmaken. Je krijgt een seintje als dit gedaan moet worden.

Je eigen contactvelden kiezen

Houd contactinformatie overzichtelijk door alleen contactvelden te kiezen die jij gebruikt. Hierdoor blijft het contact overzichtelijk en staat er niets tussen wat je niet gebruikt.

Ben je benieuwd?

Probeer Smallbee dan eens uit door een demo-account aan te maken. Wil je met ons in contact komen, bel dan 030 2764734 of mail [email protected]