Blog

Update - Oud vs. Nieuw

Door Arnout op 17 februari 2020

Op basis van de feedback van onze gebruikers hebben wij in de nieuwste versie van Smallbee een aantal dingen aangepast en toegevoegd. Lees hier de belangrijkste wijzigingen.

Organisatie vs. particulier

In de vorige versie van Smallbee kon je alleen dossier voor een organisatie toevoegen. Nu is het ook mogelijk om particuliere dossiers op te slaan. Hierdoor kunnen bedrijven die particuliere klanten hebben, deze in Smallbee opvoeren. Kies bij het aanmaken van een nieuw dossier voor "Particulier" om een particulierdossier te maken.

Is een contactpersoon toevallig ook een particuliere klant? Maak dan eerst een particulier dossier aan en koppel vervolgens deze persoon als contactpersoon aan een organisatie.

Notitie vs. taak

In het verleden was het mogelijk om notities én taken toe te voegen aan een dossier. Het verschil was niet altijd duidelijk en we wilden niet de indruk wekken dat we met taken een agenda functionaliteit bieden. Om dit te vereenvoudigen hebben de taken verwijderd en de notities uitgebreid met een reminderdatum. Een taak is vaak gewoon een notitie waar je later aan herinnerd wilt worden.

Wanneer je een notitie aan een dossier wilt toevoegen dan doe je dit door op de knop “notitie toevoegen” te klikken. Betreft het een notitie waaraan je herinnerd wilt worden, dan voeg je een reminderdatum toe. Je ontvangt een e-mail op de dag van de reminderdatum om je aan de notitie te herinneren.

Je kunt alle notities met reminder in een aparte lijst vinden. Zodra je klaar bent met de notitie, vink je deze af, en wordt hij als afgerond opgeslagen in het contactdossier.