Blog

Een Sales en CRM systeem zonder toeters en bellen

Door Arnout op 19 augustus 2019

In de afgelopen 8 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van Sponsit, een online CRM systeem specifiek voor verenigingen om hun sponsorzaken in te beheren. Van onze Sponsit-gebruikers kregen wij de vraag of wij een dergelijk systeem voor de zakelijke markt konden ontwikkelen waarin de bedrijven eenvoudig hun sales en CRM-activiteiten kunnen bijhouden. Dit was voor ons de aanleiding om Smallbee te gaan ontwikkelen.

Net als met Sponsit is het ons streven om met Smallbee een eenvoudig en gebruiksvriendelijk softwarepakket te ontwikkelen. Een systeem dat intuïtief werkt en alle belangrijke functionaliteiten biedt en niet meer dan dat. Wij geloven namelijk in “less = more”. Ofwel, een sales & CRM-systeem zonder toeters en bellen.

Wij hebben Smallbee gemaakt voor bedrijven die op zoek zijn naar een simpel sales & CRM-pakket waarin men alleen of met een team de salesactiviteiten beheert. Momenteel draait Smallbee in een bèta-versie en zijn we op zoek naar gebruikers die Smallbee willen proberen. Tijdens de bèta-fase is Smallbee geheel kosteloos te gebruiken. Ben je geïnteresseerd, dan kun je een account aanmaken en ons vertellen of jij het ook een simpel systeem zonder toeters en bellen vindt.